Bel ons
026 - 472 12 98
Maak een afspraak
Stuur een bericht

Over ons

Over onze winkel en haar medewerkers

Sanitair & Tegel Expo is een sanitairwinkel in Heteren, langs de A50. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan meubels en toebehoren voor in uw badkamer of toilet. Ook hebben wij een groot assortiment aan laminaat en vloer- en wandtegels.

Onze showroom

Onze showroom is in 2011 geopend, maar daarvoor hadden we al jaren ervaring op het gebied van badkamerinrichting opgebouwd. Wij staan voor u klaar om samen met u de badkamer samen te stellen die aansluit op uw wensen en eisen. Uw badkamer wordt in 3D getekend zodat u een goed beeld heeft van uw toekomstige badkamer. In onze showroom vindt u tevens diverse demo badkamers om u alvast te inspireren. 

Sanitair & Tegel Expo heeft een groot netwerk van installateurs, loodgieters en tegelzetters die uw badkamer en/of toilet professioneel voor u kunnen ontwerpen en realiseren, waar ook in Nederland. Deze service is ook te combineren met de brengservice van Sanitair & Tegel Expo; uw bestelling kan op afspraak in heel Nederland worden bezorgd*. 

Assortiment

In onze showroom vindt u een groot assortiment aan badmeubels (zowel hangend aan de muur als staand), radiators, spiegelkasten, kolomkasten, wastafelkranen, fonteinen, douches, douchecabines, tegels en nog veel meer. Wij nodigen u dan ook graag uit om alles te komen bekijken in onze showroom in Heteren. Om alvast een idee te krijgen van ons assortiment, kunt u terecht op de pagina Ons assortiment.

Neem alvast een kijkje

Neem alvast een kijkje in onze showroom.