Bel ons
026 - 472 12 98
Maak een afspraak
Stuur een bericht

Disclaimer

De website van Sanitair & Tegel Expo dient uitsluitend om informatie beschikbaar te stellen.

Ondanks het feit dat Sanitair & Tegel Expo veel zorg besteedt aan de samenstelling van deze website, kan Sanitair & Tegel Expo niet garant staan voor de volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Dit geldt ook voor ander websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins verwezen wordt. Sanitair & Tegel Expo behoudt zich te allen tijde het recht de informatie of gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Sanitair & Tegel Expo kan evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Verantwoordelijkheid

Sanitair & Tegel Expo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van degene die inlogt op de website van Sanitair & Tegel Expo of anderszins gebruik maakt van deze website, voor schade die daaruit voor dezen uit welke hoofde dan ook mocht voortvloeien.

Privacy

Alle gegevens die door Sanitair & Tegel Expo worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar gemaakt worden. Next Creatives registreert persoonsgegevens, om op maat informatie te kunnen leveren.

Vragen

Neem contact op met ons als je vragen hebt met betrekking tot onze disclaimer of privacybeleid. Ga hiervoor naar het contactformulier